Tulang Belakangku

Tinggalkan Jejak Ampa Kat Sini Supaya Senang Si Gadis Sorban Nak Menjejaki Ampa (^^,)~~

Wednesday, August 17, 2011

Hero Idaman Malaya

Salam Ramadhan..

Kwn2 sekalian, sedar x sedar, dah hampir 2 minggu kita berpuasa.. tapi aku ni x kurus2 pun.. makin membesar ada la.. haha.. hmm..tapi yg tu x penting.. yg penting Ramadhan kali ni sgt bermakna bg aku.. byk benda aku belajar.. semoga lepas ni aku menjadi insan yg lebih baik.. amin..

Entry kali ni aku nak kongsi dgn ampa semua pasai perasaan aku yg bergelora.haha.. sejak aku jumpa dia, fikiran aku asyik dok ingat dia ja.. perghhh.. dia btl2 memberi kesan ke atas diri aku.. haha.. sebelum aku merapu lebih2, sebenarnya jejaka yg telah berjaya menarik perhatian aku adalah sorg pelakon.. aku pun baru ja kenai dia.. tu pun sbb aku tgk drama Trilogi Cinta kat TV1.. drama ni dah lama ditayangkan, tapi baru la ni aku berkesempatan nak tgk.. tu pun sbb TV1 sudi buat ulang siar semula.. kalau x siar, maknanya aku pun x tgk la dan aku pun x kenai la pelakon ni.haha..

Pelakon ni namanya Yus Waisar.. ampa mesti kenai pny kan?? dia pegang watak Badrul dlm drama tu.. Yus Waisar ni nak kata ensem tu x la.. ampa maybe kata x ensem, tp bg aku kira ok la teqa tu.. aku suka tgk muka dia yg ala2 suci tu.haha.. sejuk mata memandang.. hati pun tenang ja.. huh!! tapi time dia belakon mmg best.. nampak cool ja.. senyuman dia yg menggoda tu la paling aku suka.. agak tergugat sket jiwa aku ni.haha..  gataiiiiiiii.. aku layan drama tu pun bkn sbb cerita dia sgt tp lebih kpd nak tgk Yus Waisar.hahaha..

Aku taw dah ramai yg mula minat dia.. aku pun salah seorang daripada peminat2 dia la.. tapi setakat minat ja la.. bkn lebih2 pun.. dia ni low profile.. entah bf org ka, tunang org ka, laki org ka, bapak org ka, mana aku taw.haha.. hmm..walaupun dia baru menjinakkan diri dlm dunia lakonan ni, aku rasa satu hari nnt dia mesti berjaya.. kalau dia berjaya, aku pun hepi.huhu.. setakat hari ni aku perasan dia baru belakon beberapa cerita.. antaranya Rumah Tinggal dan Tolong Awek Aku Puntianak.. yg terbaru ialah Aku Ghaib.. xpa2..aku sentiasa sokong kerjaya dia.haha..
 
So kali ni aku nak kongsi dgn ampa pic2 dia yg aku google. dan amik dr fb.huhu.. tapi ampa jgn tenung lama2.. nnt aku jeles.haha.. silakan........

 
 
 
 
 
 
 
 

Sesapa yg nak kenai dgn lebih dkt hero aku ni, kah3x.. 
ampa blh la add dia kat fb Yus Waisar
kalau ampa x berkesempatan lg nak tgk dia belakon,
blh la tgk ulangan Trilogi Cinta, TV1, Isnin-Khamis, 11.05am..
sempat lg nak tgk.. haha..
akhir kata.............
Duniaaaa..aku suka dia la wehhh!!! peace no war!! =)

No comments:

Post a Comment